Lycka på hög nivå..

Åh, jag mår så himla bra just nu! Happy happyyyy :D Och är så sjukt taggad inför vår föreställning som vi ska ha på torsdag! Vi får hoppas att de små barnen gillar vad det är vi satt ihop ;) Hubbabubbos-monstet är såå läskigt hahahaah!

Och det här, toppar allt ihop:




Hihi, inte nog med att tackade oss för julklappen som han lovade, han ska även ha sin första konsert i Kurdistan :D Så himla kul!

Ajaa.. Hejdåå! :)

 


Fotoinlägg :)

Var ute nu på kvällen och fotade lite :) (Har även skapat en ny kategori med bara foto)



















ÅH!




VILL VILL VILL! ÅKAAAAA!!! :O


Du vet vem du är... <3






Du ger mig ljus, du visar mig vägen

Du håller min hand

Du ger mig mod att våga försöka

Att aldrig ge upp

Spelar ingen roll, om jag är hjälplös

Så länge du är min
__



Allmänt babbel ;)

Nu kan man verkligen säga att våren är här! Så jävla underbart! Vågar nästan säga att det är min favoritårstid :)
De sista skoldagarna den här veckan har det inte hänt så mycket men i vilket fall så klippte jag mig onsdags, och är riktigt nöjd. Är kortare, pageaktigt med kortare hår i nacken och längre framme vid kinderna :) Behövde en förändring och det fick jag verkligen :)
  Igår satt även jag och hälften av de andra (resten var instängda i bildsalen och målade klart kulissen) om hur vi skulle vija ha det se ut i våra nya lokaler som vi ska flytta till efter sommarlovet :) Vilket rum som varje KMT-intiktning ska ha, färger på väggar, möbler osv. Massa ideér fick vi, estetare som vi trots allt är haha! Det blev verkligen perfect timing, för när vi skulle gå och kolla in ur allt egentligen är uppbyggt och ser ut så stöter vi på vår GRYMT coola vaktmästare haha ;) Så vi började att fråga honom och han ba, Ja, ni får nog bestämma det mesta och så får utbildade målare etc. fixa allt. Och ni får bestämma möbler och sånt.
Så jävla nice!

Denna lördag har väl varit helt okey hittills, fick nåt ryck och bara började fota massa, orkar inte lägga upp nåt nu, men kan göra det nån dag framöver :) I morgon blir det antaglien Valbo med mamma, är fet-taggad hoho :D


See yaa folks! :)


12 april.

Har varit en äckligt bra dag i skolan idag.  Allt har gått precis som jag hoppats på! Plus att vädret har varit underbaaart! SOOOL! Me like såna dagar :)
 Var skitkul att få träffa flickorna igen, även fast det "bara" var lov i en vecka så kändes det som en evighet haha Så det blev världens kramkalas imorse ;)
 Även rätt sköna lektioner överlag, så har inget att klaga på. Fick tillbaka mitt matteprov idag också som vi gjorde innan lovet. Och enligt mig gick det åt helvete, men mjaaou det visade sig att jag hade fått G :) Wihooo, väldigt bra för att vara mig gällande matte haha!
 Sen sista lektionen hade vi ett kort möte om vår kommande produktion som vi ska spela upp för alla lågstadie-pluttisar i kommunen.
Kommer bli g-r-e-a-t ;) (fast vet inte riktigt om jag gillar idén med att vi som ska spela i bandet ska ha typ ap-dräkter på oss xD)
 Ikväll blir det att kika på Kommisarie Winter, nice! :)


Goodbaajs alla! :)

11 april.

Den här dagen har varit riktigt seeeg! Har skrivit på världens drygaste arbete om mitt sjärntecken inkluderat med vad jag tycker om horoskop etc. HEMSKT! Fast något positivt är att solen har lyst hela dagen. Hej och välkommen våren! :D
 Världens bästa Nathalie som var och såg Darin idag i Stockholm piggade upp mig med att fixa två singlar signerade av Darin, som plåster på såren för att jag inte kunde följa med! Wihii :D



(Och jag som tycker att jag skriver slarvigt.. Haha ;))


Känner att jag behöver skriva av mig..

Bloggen har nu legat nere i ungefär några tusen år hehe x) Men.. Jag är tillbaka!
  Har ingen aning om varfrö jag fått tillbaka lusten att blogga men får väl ta det som något positivt.
Ni kanske undrar vad som har hänt nu under tiden bloggen har varit nere, och jag kan försöka sammanfatta den tiden litegrann.
  Först och främst så har jag börjat gymnasiet och går mitt första i år på KMT- inriktning musik. Och fått fantastiska vänner.
 Har även fyllt 16, sett Darin live på Sommarkrysset,  sett Darin live i Uppsala och sett Darin live i Globen haha!
Börjat tagit mitt novellskrivande mer på allvar och har börjat lagt upp en novell på nätet så många fler kan ta del av dem :) Läs: HÄÄR

Snart är påsklovet slut och det är dags att komma tillbaka till skolan. Och dum som jag var så trodde jag att det här lovet skulle få mig att klättra uppåt och bli sådär positiv och glad igen. Men nejnej det har snararde fått mig att falla ännu mer. Frustrerande.
 
Jag behöver verkligen något att se framemot nu. Stort eller litet, vadsomhelst som kan få mig att kämpa mig framåt! Hoppas Darin släpper den där skivan snart haha! ;)

Saknar för övrigt min käre Bull! Vi borde pallra oss till stan snart gums! :)

Goodbajs! ;)

RSS 2.0